Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Bedrukte scharnierblikjes


Bedrukte scharnierblikjes

Bedrukte scharnierblikjes

Bedrukte scharnierblikjes zijn altijd een gewenst presentje en is een ludieke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Er wordt al snel onbewust een positieve associatie gevormd tussen uw organisatie en de lekkernij. Daarnaast brengt het scharnierblikje nog een voordeel met zich mee. Het blikje is namelijk makkelijk te hergebruiken, in tegenstelling tot dispensers. Bij Pepermuntwereld heeft u de keuze uit mini en macro scharnierblikjes. Deze zijn gevuld met 25 gram pepermunt en voor het bepalen van de kleur heeft u bij ons ruim de keus.

Scharnierblikjes met logo

Om van dit scharnierblikje gevuld met pepermunt nu echt een persoonlijk bedankje te maken, kunt u bij Pepermuntwereld uw eigen ontwerp creëren. De mogelijkheden voor het creëren van het ontwerp dat u wenst zijn oneindig groot. Dit komt doordat we het ontwerp in full color kunnen bedrukken. Hierdoor kunt u een stukje tekst, logo of zelfs een afbeelding op het blikje laten drukken. Verder heeft u ook nog de mogelijkheid om uw ontwerp in één bepaalde kleur te laten bedrukken of kunt u er zelfs voor kiezen om het scharnierblikje onbedrukt te laten. De scharnierblikjes zijn vanaf vijftig stuks te bestellen!

Scharnierblikjes met opdruk

Pepermunt is uitstekend geschikt als promotiemateriaal. Vooral tijdens beurzen en evenementen doen de scharnierblikjes met opdruk hun werk goed. Het geven van een blikje gevuld met pepermunt is een gastvrij gebaar naar de bezoeker en er zijn er maar weinig die een pepermuntje af zullen slaan. Naast de blikjes in te zetten als promotioneel product kunt u er ook voor kiezen om ze in te zetten als relatiegeschenk of als giveaway.

Bel mij terug!
Advies nodig?