Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte blikjes pepermunt

Bedrukte blikjes pepermunt

Bedrukte blikjes pepermunt zijn niet meer weg te denken uit de branche van relatiegeschenken. Door het indrukken van het dekseltje maakt u het blikje open. Als u deze weer dicht wilt maken zet u het dekseltje terug op het bakje en drukt u op de zijkant, het blikje sluit dan weer. De inhoud van het blikje is op deze manier veilig mee te nemen. De metalen blikjes pepermunt zijn in diverse kleuren en soorten verkrijgbaar. Zo hebben wij blikjes die gevuld kunnen worden met 12 gram pepermunt maar ook die met 25 gram gevuld kunnen worden. Blikjes pepermunt zijn gemakkelijk te geven en mee te nemen. Ze passen in iedere broekzak, auto of tas en zijn altijd gevuld met frisse pepermunt.

Blikjes pepermunt met logo

De blikjes pepermunt zijn erg leuk om te bedrukken met uw logo, bedrijfsgegevens of slogan. U kunt ervoor kiezen om de bedrukking in 1 kleur te laten zetten of in full colour. Als u ervoor kiest het ontwerp in full colour te laten drukken zijn uw mogelijkheden eindeloos en kunt u met de kleur van het blike en de kleur van uw ontwerp volledig aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Blikjes pepermunt met logo zijn al vanaf 50 stuks te bestellen.

Blikjes pepermunt met opdruk

Met bedrukte blikjes pepermunt maakt u op iedere beurs of evenement een goede indruk op de aanwezige gasten. Het voordeel van deze blikjes is dat ze gemakkelijk nagevuld kunnen worden. Het blikje kan dus continu hergebruikt worden, waardoor uw logo ook continu onder de aandacht blijft. Mensen nemen de blikjes vaak mee als ze de deur uitgaan, uw logo zal dus ook door vele anderen gezien worden. Op deze manier zorgt u voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf en een frisse adem voor uw doelgroep!

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 14 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 14 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021