Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bedrukte blikjes pepermunt

Bedrukte click clack blikjes

Bedrukte click clack blikjes zijn niet meer weg te denken uit de branche van relatiegeschenken. Door het indrukken van het dekseltje maakt u het blikje open. Als u deze weer dicht wilt maken zet u het dekseltje terug op het bakje en drukt u op de zijkant, het blikje sluit dan weer. De inhoud van het blikje is op deze manier veilig mee te nemen. De metalen click clack blikjes zijn in diverse kleuren en soorten verkrijgbaar. Zo hebben wij click clack blikjes die gevuld kunnen worden met 12 gram pepermunt maar ook die met 25 gram gevuld kunnen worden. Click clack blikjes zijn gemakkelijk te geven en mee te nemen. Ze passen in iedere broekzak, auto of tas en zijn altijd gevuld met frisse pepermunt.

Click clack blikjes met logo

De click clack blikjes zijn erg leuk om te bedrukken met uw logo, bedrijfsgegevens of slogan. U kunt ervoor kiezen om de bedrukking in 1 kleur te laten zetten of in full colour. Als u ervoor kiest het ontwerp in full colour te laten drukken zijn uw mogelijkheden eindeloos en kunt u met de kleur van het blike en de kleur van uw ontwerp volledig aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Click clack blikjes met logo zijn al vanaf 50 stuks te bestellen.

Click clack blikjes met opdruk

Met bedrukte click clack blikjes maakt u op iedere beurs of evenement een goede indruk op de aanwezige gasten. Het voordeel van deze blikjes is dat ze gemakkelijk nagevuld kunnen worden. Het blikje kan dus continu hergebruikt worden, waardoor uw logo ook continu onder de aandacht blijft. Mensen nemen de blikjes vaak mee als ze de deur uitgaan, uw logo zal dus ook door vele anderen gezien worden. Op deze manier zorgt u voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf en een frisse adem voor uw doelgroep!

Bel mij terug!
Advies nodig?