Flowpacks met pepermunt

U kunt bij Pepermuntwereld flowpacks met pepermunt bestellen! In ons assortiment bieden wij u de keuze tussen een enkele flowpack of een duo pack aan. De flowpack pepermunt bevat één ovale pepermunt in transparante of witte folie. De duo pack bevat twee ovale suikervrije pepermunten. Er zijn heel veel mensen die, wanneer zij een pepermuntje aangeboden krijgen of ergens zien liggen, graag een pepermuntje eten voor een frisse adem of een fijn gevoel. U kunt zelfs uw flowpacks met pepermunt geheel naar wens laten bedrukken.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Flowpacks met pepermunt bedrukken

Bedrukte flowpacks met pepermunt zijn te bedrukken zoals u dat wilt. Beide flowpacks, de enkelvoudige en de duo pack, zijn in een, twee, drie of vier kleuren te bedrukken. De professionaliteit van uw bedrijf of merk komt ten goede wanneer u relatiegeschenken, zoals flowpacks met pepermunt, uitdeelt aan uw (potentiële) klanten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de flowpack te bedrukken op de manier zoals u wilt. U kunt er voor kiezen om uw bedrijfsgegevens op de flowpack te drukken, maar ook voor bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo. Benieuwd hoe uw logo op een flowpack zou staan? Vraag dan gerust een digitale drukproef aan.

Meer lezen >

Flowpacks met pepermunt met logo

Naast de bedrijfs- of merknaam kunt u er ook voor kiezen om uw logo op onze flowpacks met pepermunt te drukken. De klant of gast die een pepermuntje pakt zal telkens worden herinnerd aan uw onderneming wanneer zij een flowpack met pepermuntje zien met uw logo er op. Het is dus ook niet gek dat flowpacks met pepermunt vaak ingezet worden als promotiemateriaal op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Een bedrukte flowpack met pepermunt geeft niet alleen een verfrissende smaak, maar ook een verfrissende uitstraling van uw bedrijf of merk!

Meer lezen >