Dit zeggen onze klanten

Flowpacks met pepermunt

Een flowpack is een klein plastic zakje met een pepermunt erin. Veel mensen eten graag een pepermuntje voor een frisse adem of een fijn gevoel. De flowpacks met pepermunt zijn hierdoor ideaal doordat u deze overal kunt neerleggen. De flowpacks met pepermunt zijn smaakvolle relatiegeschenken die makkelijk uitgedeeld kunnen worden op beurzen en evenementen.  Het is mogelijk om de verpakking van de flowpack te laten bedrukken naar uw eigen wensen. Bij Pepermuntwereld vindt u een breed assortiment aan pepermuntjes, waaronder de flowpacks met pepermunt. Wij bieden naast flowpacks met pepermunt ook flowpacks met een Mentos erin aan. Hierdoor zal er zeker iets te vinden zijn dat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf!

Meer lezen >

Flowpacks met pepermunt bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de flowpacks met pepermunt te laten bedrukken geheel naar uw eigen wensen. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelfgekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of full color. Door de flowpacks te bedrukken, creëert u een uniek promotieartikel dat perfect aansluit bij uw bedrijf. Een bedrukte flowpack met pepermunt geeft niet alleen een verfrissende smaak, maar ook een verfrissende uitstraling van uw bedrijf of merk! Bent u benieuwd naar hoe de flowpacks met pepermunt eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Flowpacks met pepermunt online bestellen

De bedrukte flowpacks met pepermunt kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De flowpacks worden gedrukt in onze eigen drukkerij. De klant of gast die een pepermuntje pakt, zal continu worden herinnerd aan uw bedrijf wanneer zij een flowpack met pepermuntje bedrukt met uw logo zien. Daarom worden de bedrukte flowpacks vaak ingezet als promotiemateriaal voor op beurzen en evenementen. Ook kunt u ervoor kiezen om de flowpacks in een pot op de balie in uw bedrijf te zetten. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon en helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >