Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte kauwgom

Bedrukte kauwgom

Met bedrukte kauwgomstrips van Pepermuntwereld bent u in staat om uw adem langdurig fris te houden, waardoor u uw zelfvertrouwen een boost kunt geven tijdens een belangrijke meeting of een andere belangrijke afspraak. De bijbehorende kauwgoms zijn van het merk Sportlife en behoren al sinds de jaren '80 en '90 tot de meest favoriete gums van Nederland en hebben hun bekendheid dan ook te danken aan de goede kwaliteit van hun producten. Naast doordrukstrips zijn er bij Pepermuntwereld nog andere verpakkingen te vinden en worden ook deze in verschillende maten aangeboden. De verpakkingen zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen, maar kunnen ook in grotere hoeveelheden besteld worden.

Kauwgom met logo

Door de verscheidenheid aan kauwgomverpakkingen kunt u uw bedrijfsnaam of logo op verschillende manieren presenteren. Uw ontwerp wordt door middel van full color op de verpakking van de kauwgom bedrukt, waardoor u hier ook oneindig veel mogelijkheden heeft in het creëren van uw eigen ontwerp. De kauwgomverpakkingen kunnen al vanaf 100 stuks besteld worden.

Kauwgom met opdruk

Een potentiële klant zal uw onderneming niet snel vergeten na het ontvangen van een pakje kauwgom met uw opdruk erop. Telkens weer wordt de potentiële klant herinnerd aan uw onderneming, wanneer deze een kauwgom wil pakken. Niet alleen bij potentiële klanten doet de opdruk het goed, maar ook voor reclame maken tijdens beurzen, events of evenementen. Daarnaast geeft het een verfrissende uitstraling aan de kauwgomverpakking!

9,3
1 - 1 van 1 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 1 van 1 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021