King pepermunt

Met bedrukte rolletjes KING pepermunt heeft u zowel een lekkernij als een soort van visitekaartje bij de hand. Niet alleen heeft KING een zeer grote naamsbekendheid, het bedrijf staat ook garant voor goede kwaliteit pepermunt. De onderneming bestaat al meer dan 100 jaar en meer dan 99% van de Nederlanders is bekend met het merk. Naast het zorgen voor een verfrissende smaak in de mond, zorgt het ook voor een stimulerende werking op de maag en het spijsverteringskanaal. Daarnaast is het altijd handig om een rolletje pepermunt bij de hand te hebben. Bij Pepermuntwereld is de pepermuntverpakking geheel naar wens te bedrukken.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

King pepermunt bedrukken

Bedrukt pepermunt is als promotiemateriaal een zeer populaire keuze onder bedrijven. Bij Pepermuntwereld worden de verpakkingen in full color bedrukt. Hierdoor heeft u oneindig veel mogelijkheden in het laten bedrukken van uw gepersonaliseerde pepermuntverpakking. Naast het laten bedrukken van een logo is het ook mogelijk om uw bedrijfsgegevens erop te zetten. U kunt de bedrukte KING pepermuntverpakkingen vanaf 250 stuks bestellen.

Meer lezen >

King pepermunt met logo

Een rolletje KING pepermunt met opdruk zorgt voor een frisse blik op uw onderneming. Vandaar dat dit product vaak wordt gebruikt als promotiemateriaal bij beurzen en evenementen. Ook kan het bedrukte rolletje pepermunt dienen als een reminder aan potentiële klanten. Bij het pakken van een pepermuntje zal de klant telkens herinnerd worden aan uw onderneming, wanneer deze uw eigen gecreëerde opdruk op de verpakking ziet.

Meer lezen >