Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mentos pepermunt

Bedrukte Mentos pepermunt zijn bekende snoepjes die verkocht worden over de hele wereld. Een Mentos pepermuntje is altijd handig om bij te hebben en zorgt voor een frisse adem. Het Mentos snoepje is in de 18e eeuw in Nederland uitgevonden door de broers Pierre en Isaak van Melle. Mentos staat erom bekend om al haar producten te maken met de grootste zorg en aandacht. Met Mentos pepermunt geeft u zowel een visitekaartje als een lekkernij aan al uw trouwe of potentiële klanten. Bij Pepermuntwereld vindt u een ruim assortiment aan Mentos artikelen. Naast de bekende Mentos snoepjes en pepermuntjes, vindt u ook kauwgom in ons grote assortiment. Hierdoor zult u bij ons altijd iets vinden wat aansluit bij uw wensen!

Meer lezen >

Mentos pepermunt bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de Mentos pepermunt te laten bedrukken geheel naar uw eigen wensen in overeenstemming met de huisstijl van uw bedrijf. De Mentos pepermunt kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De verpakking van de Mentos wordt full color bedrukt, waardoor uw gewenste opdruk zeker in het oog zal springen. Door de Mentos pepermunt te laten bedrukken, creëert u een uniek reclamemiddel voor uw bedrijf. Met Mentos weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bent u benieuwd hoe de Mentos pepermunt eruit zal komen te zien met uw gewenste opdruk? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mentos pepermunt online bestellen

De bedrukte Mentos pepermunt bestelt u makkelijk en snel online bij Pepermuntwereld. Het personaliseren van de Mentos pepermunt met uw logo is een erg populaire manier om uw bedrijf of merk te promoten. Op beurzen, evenementen en open dagen worden de gepersonaliseerde pepermuntjes vaak ingezet als promotiemiddel. Uw (potentiële) klanten zullen iedere keer wanneer zij een pepermuntje pakken herinnerd worden aan uw bedrijf. De gepersonaliseerde Mentos pepermuntjes zullen gegarandeerd in de smaak vallen bij uw relaties. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >