Dit zeggen onze klanten

Pepermunt blisters

Naast de welbekende kauwgom blisters, zijn er ook bedrukte pepermunt blisters. De pepermuntjes zitten net zoals bij kauwgom in de blister verpakt in aparte vakjes. De blisterverpakkingen bevatten 10 pepermuntjes. Hierdoor kunt u de pepermuntjes overal makkelijk mee naar toe nemen dankzij de platte en compacte verpakking. Dit maakt de pepermunt blisters een handig weggevertje om mee te geven aan uw klanten. Bij Pepermuntwereld vindt u een breed assortiment aan pepermuntjes, waaronder de pepermunt blisters. We bieden verschillende soorten pepermunt blisters. Zo hebben we een normale pepermunt blisters, maar ook eentje met een flap. U zult gegarandeerd een pepermunt blister vinden die aansluit bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf of merk.

Meer lezen >

Pepermunt blisters bedrukken

De pepermunt blisters kunnen volledig naar uw eigen wens bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelfgekozen tekst. De verpakking van de pepermunt blister wordt full color bedrukt, dus uw logo zal gegarandeerd in het oog springen! De blisterverpakking met flap wordt zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de flap bedrukt. Hierdoor kunt u dankzij de flap uw ontwerp op een zeer creatieve manier presenteren en zal het zeker een eyecatcher zijn voor de ontvanger. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de pepermunt blisters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Pepermunt blisters online bestellen

U kunt de bedrukte pepermunt blisters makkelijk en snel online bestellen bij Pepermuntwereld. De pepermunt blisters met logo zijn perfect om in te zetten als promotieartikel voor op beurzen en evenementen. Pepermunt is namelijk al jaren een uitstekend middel om beurs- of evenementbezoekers te verrassen. Doordat de pepermunt blisters apart verpakt zijn, zijn ze veel hygiënischer dan losse pepermuntjes in een schaal. De bedrukking op de verpakking van de pepermunt blisters zal ervoor zorgen dat mensen zullen terugdenken aan uw bedrijf wanneer zij een pepermuntje pakken. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >