Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Pepermunt blisters

Naast de welbekende kauwgom blisters kunt u bij Pepermuntwereld ook uw eigen bedrukte pepermunt blisters bestellen! Het pepermunt zit net zoals bij kauwgom in aparte vakjes verpakt in het blister. De blisterverpakking bevat 10 stuks pepermunt. Hierdoor kunt u pepermunt net zoals kauwgom overal gemakkelijk mee naar toe nemen dankzij de platte compacte verpakking. Dit maakt het pepermunt blister tot een handige goodie om mee te geven aan uw klanten.
9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Pepermunt blisters bedrukken

Bij Pepermuntwereld heeft u de mogelijkheid om de blisterverpakking naar uw wensen te creëren. Beide modellen worden in full color bedrukt. De blisterverpakking met flap wordt zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant bedrukt. Hierdoor kunt u dankzij de flap uw ontwerp op een zeer creatieve manier presenteren en zal het zeker een eyecatcher zijn voor de ontvanger.

Pepermunt blisters met logo

Het pepermunt blister is perfect te gebruiken als promotiemateriaal. Vooral op beurzen en evenementen doet pepermunt het altijd goed. Pepermunt is namelijk al jaren een uitstekend middel om beurs- of evenementbezoekers te verrassen. Daarnaast komt het pepermunt blister ook steeds vaker voor in de horeca. de pepermunt blisters zijn namelijk verpakt en daardoor veel hygiënischer dan de losse pepermuntjes in een schaal. De bedrukte verpakking zorgt er verder voor dat mensen vaker terugdenken aan uw onderneming wanneer ze een pepermuntje pakken.