Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte pepermunt dispensers

Bedrukte pepermunt dispenser

Met uw eigen bedrukte pepermunt dispenser kunt u de hele dag door een frisse adem behouden! Vanwege de platte verpakking is deze ook gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Bij Pepermuntwereld kunt u kiezen uit diverse pepermunt dispensers. Zo hebben wij pepermunt dispensers met een totale inhoud van 2,5 gram, maar ook dispensers met een totale inhoud van 12 gram. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit acht verschillende vormen en verscheidene kleuren.

Pepermunt dispenser met logo

De pepermunt dispenser met logo is een leuk hebbedingetje voor iedere ondernemer die zijn trots graag wilt laten zien. De bedrukking van uw ontwerp kan in één bepaalde kleur worden bedrukt, maar ook in full color. Met full color kunnen oneindig veel mogelijkheden worden gecreëerd tot het vormgeven van uw logo. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk uw ontwerp matchen met de gekozen kleur van de dispenser. De pepermunt dispenser is vanaf 50 stuks te bestellen.

Pepermunt dispenser met opdruk

Pepermunt is een zeer gewild product en valt zelfs onder één van de populairste promotieartikelen. Zeker bij beurzen, evenementen of open dagen wordt er gebruik gemaakt van pepermunt dispensers. Een pepermunt dispenser met uw eigen opdruk is ook effectief voor het maken van reclame voor uw bedrijf of om potentiële klanten binnen te slepen. Door de dispenser met opdruk wordt men vaak herinnerd aan uw onderneming en denken ze vaker aan u terug. Uw pepermunt dispenser met opdruk valt hoe dan ook gegarandeerd in de smaak!