Dit zeggen onze klanten

Rolletjes pepermunt

Rolletjes pepermunt zijn erg gewenst als frisse traktatie. Er zijn namelijk maar weinig mensen die een pepermuntje zullen afslaan. Het rolletje pepermunt zorgt alleen voor een verfrissende smaak in de mond, maar ook blijft het gebaar fris in het geheugen. Bij Pepermuntwereld vindt u verschillende soorten rolletjes pepermunt. Zo hebben we ronde rolletjes pepermunt, maar ook vierkante rolletjes. De folie van de rollen pepermunt is beschikbaar in de kleuren goud en zilver. Hierdoor zal er bij ons zeker een rolletje pepermunt te vinden zijn die aansluit bij uw wensen. Het geven van een rolletje pepermunt is een presentje dat bij veel mensen goed in de smaak zal vallen, dus met onze rolletjes pepermunt met bedrukking zit u zeker goed!

Meer lezen >

Rolletjes pepermunt bedrukken

De rolletjes pepermunt kunnen geheel naar uw eigen wens bedrukt worden. Zo kunt u voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De pepermunt rolletjes worden full color bedrukt, dus uw logo zal er zeker uitspringen! U creëert een uniek promotieartikel wanneer u ervoor kiest om de pepermuntrolletjes te laten bedrukken. De rolletjes pepermunt zijn een verfrissende manier om uw bedrijfs- of merknaam te promoten. Benieuwd naar hoe uw logo of zelfgekozen tekst eruit zal komen te zien op de rolletjes pepermunt? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Rolletjes pepermunt online bestellen

U kunt de rolletjes pepermunt met bedrukking makkelijk en snel online bestellen. De rolletjes pepermunt worden beschouwd als een gastvrij gebaar. Daarom worden de pepermuntrolletjes vaak ingezet als promotiemiddel voor op beurzen en evenementen, maar ook bij klanten van uw eigen bedrijf. Uw bedrijfsnaam zal hierdoor bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Dit is een leuke en vrolijke manier om promotie te maken voor uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >