Smint pepermunt

Een bedrukt doosje Smint pepermunt is niet meer weg te denken uit de wereld van de relatiegeschenken. Er is namelijk niemand die een pepermuntje voor een frisse adem afslaat. Smint is een gewaardeerd pepermunt merk met een herkenbaar doosje. Het doosje is handig en comfortabel om mee te nemen. In het Smint doosje zit 8 gram pepermunt die u en uw relaties een fris gevoel geeft. Bij Pepermuntwereld kunt u doosjes Smint pepermunt full color laten bedrukken en bestellen vanaf 500 stuks!
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Smint pepermunt bedrukken

Smint pepermunt kan bij Pepermuntwereld met uw logo, bedrijfs- of merknaam bedrukt worden. Een bedrukt Smint doosje zorgt er voor dat u uw bedrijfs- of merknaam op een verfrissende manier promoot. De Smint doosjes worden full color bedrukt, waardoor u vele mogelijkheden heeft om uw relatiegeschenk te personaliseren op de manier die u voor ogen heeft. U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om uw bedrijfslogo te laten matchen met de kleuren van het Smint doosje. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende digitale drukproef aan!

Meer lezen >

Smint pepermunt met logo

U wilt door middel van het uitdelen van uw bedrukte Smint pepermunt er voor zorgen dat u naamsbekendheid genereert. Dit gebeurt, omdat het uitdelen van pepermunt, aan bezoekers van bijvoorbeeld beurzen of evenementen of klanten van uw bedrijf, als een gastvrij gebaar gezien wordt. Het weggeven van uw bedrukte doosjes Smint pepermunt zorgt voor een positieve associatie met uw bedrijf. Smint pepermunt is verfrissend. Dat, in combinatie met de opdruk van uw bedrijfs- of merknaam, zorgt er voor dat klanten, en mensen die voor het eerst in contact komen met uw bedrijf, een positieve link leggen.

Meer lezen >